Eternity jewelry

Een sieraad kan meer zijn dan alleen een mooi accessoire. In plaats daarvan kan het een emotionele band met een persoon vertegenwoordigen, een relatie symboliseren of de drager eenvoudigweg herinneren aan een dierbare moment. Hoewel sieraden dagelijks kunnen worden gedragen, is er een nieuwe categorie sieraden die nooit meer hoeven te worden verwijderd. Permanente sieraden oftewel eternity jewelry of forever jewelry. Hier gaan we dieper in op alles wat je moet weten over deze trend.

Wat is het nut van eternity jewelry?

Eternity jewelry is een sieraad (meestal een ketting of armband) dat aan elkaar is gelast in plaats van vastgezet met een sluiting. Net zoals er veel redenen zijn waarom mensen gewone sieraden dragen, zijn er verschillende redenen waarom ze ervoor kiezen om permanente sieraden te dragen. Forever Bracelets zijn ontwikkeld op basis van het idee van duurzaamheid en om de nadruk te leggen op het idee van ‘eenvoudige luxe’ door de slotje te verwijderen. Onze klanten zijn dol op de Forever Bracelets om speciale gelegenheden te vieren of om een naadloos, eenvoudig sieraad aan hun dagelijkse leven toe te voegen. Of je nu een manier wilt om de geboorte van een kind, vriendschap of liefde te vieren of gewoon om af te zijn van het gedoe van het dagelijks om en af doen van je armband, is eternity jewelry wellicht iets voor jou.

Hoe werken eternity jewelry?

Het proces om eternity jewelry te maken is verrassend snel. Nadat je je ketting en eventuele bedels hebt uitgekozen, zal Milou ons deskundig opgeleide edelsmid de perfecte pasvorm meten en deze aan je pols lassen. Zo simpel is het: kies een sieraad, laat het monteren en lassen. Aangezien de meeste gebruikte kettingen vrij klein zijn, is het lassen zelf het snelste deel van het proces. Dat gezegd hebbende, kunt u het beste van tevoren een afspraak moeten maken, omdat het sieraad door Milou moet worden gemonteerd en afgesteld.

Soorten jewelry

* Armbanden zijn veruit het meest populaire type permanente sieraden. Ze zijn meestal voorzien van een gouden ketting met of zonder extra bedels.

* Enkelbandjes lijken erg op armbanden, maar moeten meestal langer zijn en kosten dus iets meer.

* Hetzelfde geldt voor kettingen, die je ook als permanent sieraad kunt krijgen.

Wat zijn de kosten?

De kosten variëren afhankelijk van het type dat je wilt en de eventuele charmes die je toevoegt. De permanente armbanden van Mijoux beginnen vanaf €74,95 voor een standaard geel gouden armband in 9 kt goud en lopen op tot €189,95 in 14kt goud. Wij bieden ook charms aan tegen een meerprijs. De prijzen voor enkelbanden en halskettingen zijn doorgaans iets hoger dan die voor armbanden, omdat de kettingen langer zijn.

Doet het pijn?

Het proces is volledig pijnloos. Het sieraad wordt gelast. Dit betekent dat er enige warmte bij betrokken is, maar dat alleen het sieraad raakt en niet je huid.

Kunnen eternity jewelry worden verwijderd?

Hoewel ze inderdaad permanent zijn, zijn permanente sieraden niet zo moeilijk te verwijderen als bijvoorbeeld een tatoeage. Als je hem toch wilt verwijderen, kan de armband altijd gemakkelijk worden verwijderd door hem voorzichtig af te knippen met een schaar of tangetje. Die verwijdering hoeft ook niet voor altijd te zijn, aangezien wij tegen een kleine vergoeding opnieuw lassen.

Hoe lang gaan forever jewelry mee?

Ervan uitgaande dat je het nooit wilt of hoeft af te doen, blijven permanente sieraden zo lang meegaan als je wilt. Onze permanente sieraden zijn gemaakt van 9kt of 14kt goud, dat duurzaam is en bestand tegen de elementen.

Voor- en nadelen van permanente sieraden

Als u het type persoon bent dat elke dag dezelfde armband en oorbellen draagt, kan een permanent sieraad u de moeite besparen om het elke ochtend om te doen en het elke avond weer uit te doen. Het is ook een uitstekende manier om een speciale gelegenheid, mijlpaal of relatie te markeren. Een soort vriendschapsarmband voor volwassenen.

Je kunt de eternity jewelry niet online bestellen, omdat je persoonlijk aanwezig moet zijn om het sieraad te laten lassen.

Als het klinkt alsof permanente sieraden iets voor jou kunnen zijn, kijk dan eens naar deze prachtige opties

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

 • Hebben jullie alleen armbanden?
 • Nee! Hoewel armbanden de meest populaire vorm van permanente sieraden zijn, kun je ook een enkelbandje of ketting kopen. Deze zijn door de langere lengte vaak duurder.
 • Hoe lang duurt het om permanente armbanden te maken?
 • Het eigenlijke lasproces duurt slechts een paar minuten, maar u moet extra tijd inplannen om uw sieraad te selecteren en op maat te maken.
 • Kun je vliegen met permanente sieraden?
 • Ja. Aangezien de permanente sieraden zijn gemaakt van 14K goud, betekent dit dat niets aan uw sieraad een metaaldetector zal laten af gaan.
 • Kan je douchen met permanente sieraden?
 • Natuurlijk. Ze zijn gemaakt van 14kt goud, dus blijven mooi tijdens douchen of zwemmen.
 • Kunnen permanente sieraden om blijven bij een MRI?
 • Ja, dat kunnen ze. Omdat niets aan het sieraad magnetisch is, zal het geen problemen veroorzaken voor een MRI-machine. Als een medische professional er echter op staat dat u het moet verwijderen, kunt u dit met een schaar doen en het na de procedure opnieuw laten lassen.
 • Waar kan ik de permanente sieraden laten maken?
 • Klik hier voor ons adres. Op zondag kunt u gratis parkeren voor de deur
 • Waar kan ik een afspraak maken?
 • Via onze online agenda hieronder. kunt u een afspraak inplannen.
  Beveiligingscode:
  security code
  Vul beveiligingscode in:

  Versturen

« Mijoux Piercings info
Mijoux Piercings info »