Piercing in het oor, maak hier je afspraak

Op de website kunt u zoveel mogelijk info vinden over een piercing in het oor en de nazorg.

Via onderstaande kalender kunt u uw afspraak inplannen voor een piercing in het oor. De aanbetaling voor een afspraak is 25,00, dit verrekenen wij met de kosten die u tijdens de afspraak maakt. De kosten voor het zetten van oorbellen in de oorlel zijn vanaf 19,95. De kosten voor het piercen in het kraakbeen van het oor zijn vanaf 45,00 inclusief het meest standaard sieraad. U kunt ook kiezen uit piercing sieraden van titanium of 14kt en 18kt goud met Swarovski of diamant tegen meerprijs van het sierraad.

Voor inspiratie en ons portfolio, kunt u onze Instagram of Facebook pagina bekijken

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 kun je binnenlopen zonder afspraak. Let wel, het kan zijn dat je even moet wachten.

Voorbeelden piercing in het oor

Hierboven zie je wat voorbeelden van piercings in het oor. Piercings in het kraakbeen zetten wij standaard met een staafje en niet met een ring, omdat hierdoor de genezing van de piercing in het oor langer duurt en je piercingbultjes kan krijgen. De enige plek waar je met een ringetje gepiercet mag worden is de daith en de snug, anti tragus en rook worden met een gebogen staafje gepiercet.

Je kunt al vanaf het eerste moment dat je gepiercet wordt een mooi sieraad uitkiezen. Kijk voor inspiratie, prijzen, portfolio en onze collectie op Instagram

De ringetjes in de helix zijn geplaatst na genezing van de piercing. Let er op dat dit 9-12 maanden kan duren.

« A propos de la boutique
Piercing in the ear, make your appointment here »