Gaatjes schieten/prikken Amsterdam

VANAF 24,95 PER PAAR

gaatjes prikken

Bij Mijoux kun je ook gaatjes laten schieten, hoewel wij zelf liever de term prikken gebruiken. Wij werken met het Studex systeem.

Het Studex® System75™is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos. Het is het meest hygiënische systeem. De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. Met dit innovatieve systeem worden de oorbellen in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.

  • Wij prikken oorbellen vanaf 10 jaar (tot 16 jaar onder begeleiding en akkoord ouders) De redenen dat wij pas vanaf deze leeftijd pas prikken zijn de volgende. Jonge kinderen hebben vaak meer moeite om niet aan de oorbel te komen met vieze handen. Ze blijven door sport of spel sneller hangen aan het sieraad. Zij hebben vaak nog zwemles, wat niet echt bevorderlijk is voor de oren met oorbellen.
  • Volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Bij Mijoux prikken wij in de oorlel met het studex syteem, je kunt de oorlel bij ons ook laten piercen. Dit heeft onze voorkeur omdat het genezingsproces vele malen beter is dan bij prikken. Wij lichten je hierover graag voor, dus je kunt gerust een afspraak maken en dan in de winkel je keuze bepalen. Het prikken is wel goedkoper dan piercen (Piercen is vanaf 75,00 voor 2 met een standaard sieraad)
  • Wil je oorbellen in het kraakbeen gedeelte van het oor, deze piercen wij in onze hiervoor speciaal ingerichte studio. Voor meer info over het piercen klik hier, wil je ook meer weten over de sierraden en prijzen van het piercen klik dan hier.
  • Wij besteden veel aandacht aan de plaats van de oorbel, hierbij wordt gelet op symmetrie en de afstand en lijn ten opzichte van eventueel eerder geplaatste oorbellen. Wij bespreken en bepalen samen met jouw de plaatsing en plaatsen de oorbellen de oorbellen pas als je 100% tevreden bent met de plek. We nemen hier ruim de tijd voor.
  • Bij jongere kinderen kijken wij naar het kind, mocht je kind na het plaatsen van de eerste oorbel, de tweede niet lukken omdat zij niet willen, dan doen wij dit niet onder dwang. Zij kunnen dan later komen voor de andere oorbel. Ook als je kind bang is voor het plaatsen, zetten wij geen oorbellen. Wij zullen er alles aan doen om jou en je kind op het gemak te stellen, maar bij weerstand gaan wij het niet doen.

De kosten voor het prikken van gaatjes is vanaf 24,95 per paar inclusief oorbel, afhankelijk van de oorbellen die je kiest. Het is ook mogelijk om maar 1 oorbel te laten prikken.

Wil je een afspraak, boek dan je afspraak via onderstaand boekingsformulier of loop binnen op zaterdag tussen 12.00 en 17.00, die moet dan misschien even wachten want op zaterdag, doen wij geen boekingen.

Heb je al gaatjes en ben je op zoek naar oorbellen check dan onze winkel Mijoux, online of aan de Rijnstraat 219 te Amsterdam

Wil je inspiratie opdoen, check dan onze Insta

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Versturen

Nazorg

-Raak je nieuwe oorbel zo min mogelijk aan

-Draai niet aan de oorbel, vroeger werd dit geadviseerd, maar elke keer als je draait aan de oorbel, draai je het weer stuk en vertraag je de genezing. Je kunt met het draaien ook een haar meepakken die je dan in het oor draait.

-Gebruik GEEN sterilon of tea tree. Als de oorbel of je oor vies is kun je het beste schoonmaken met Nelimed piercing spray, parfumvrije zeep zoals Unicura of Sebamed.

-Spoel je oren onder de douche dagelijks goed schoon, spoel ook shampoo goed weg en maak je oren dan droog met een tissue of keukenrol.

-Vermijd zwemmen, bubbelbaden e.d. de eerste weken.

-Probeer zo min mogelijk te slapen op je oren. Je kunt eventueel een reiskussen in je kussensloop doen als je op je zij slaapt en dan met je oor in het holletje slapen, zodat er minder druk op je oor komt.

-Verschoon om de dag je kussensloop, slaap de eerste dag op de ene kant en de volgende dag op de andere, en verschoon dan je sloop. Op een kussensloop zitten veel bacteriën.

-De oorbel waar je mee geprikt bent heeft een langer staafje, druk het achterste knopje niet tegen het oor aan, dan heeft je oor geen ruimte voor zwelling als het geïrriteerd is.

-Voelt je oor warm en is deze opgezet, dan is hij waarschijnlijk ontstoken. Haal de oorbel er niet uit, maar ga naar je dokter.

-Bij vragen of zorgen neem dan contact op via de app 0615632775

Na 6 weken mag je de oorbel vervangen voor een ander sieraad mits je geen last meer hebt. Na zes weken kan het gaatje nog wel dichtgroeien, dus de eerste tijd moet je een sierraad blijven dragen.

« Pour vous faire percer, c’est par ici !
Ear lobe piercing in Amsterdam »